Ero Jumalan oman ja maailman oman välillä

Tasa-arvoinen avioliittolaki meni läpi ensimmäisen äänestyksen ja läpäisee valiokuntakäsittelyn sekä lopullisen äänestyksen eduskunnassa. Ei epäilystäkään tästä. Moni uskova on tästä harmissaan. Minä olen pikemminkin iloinen, en niinkään siksi, että tämä muutos tapahtuu, vaan siksi, että tämä kaikki vahvistaa uskoani Raamatun ennustuksiin.

Malakia 3:18 toteaa, että ”te näette jälleen, mikä on ero vanhurskaan ja jumalattoman välillä, sen välillä, joka palvelee Jumalaa, ja sen, joka ei häntä palvele.

Toisin sanoen ei meidän uskovien tarvitse pahastua tai suuttua nyt nähdystä, ei myöskään ryhtyä tuomitsemaan tai osoittelemaan sormella ketään. Koska lopulta näin täytyy tapahtua lopun aikojen lähestyessä, ei meidän tarvitse olla armottomia, vaan vain kertoa sopivissa tilanteissa, mikä on Jumalan näkemys asiasta. Jumalan tahdon mukainen avioliitto on ensisijassa miehen ja naisen välinen liitto. Maallinen avioliitto, josta nyt on ollut kyse, on sitten toinen kysymys. Tätä moni uskova ei tullut ajatelleeksi. Antaa maailman kulkea tietään. Kulkekaamme me uskovat omaa tietämme – Jumalan tietä – alati pyhittyen. Lopulta maailma tulee näkemään eron Jumalan oman ja maailman oman välillä. Silloin moni tulee Jumalan luo tekemään parannuksen – moni sellainen, joka on tullut tuomittua väärin perustein. Toki meillä on oikeus kertoa näkemyksemme ja niin meidän tuleekin tehdä, mutta kunnioittavasti ja armollisesti. Me kaikki olemme rikkoneet Jumalaa ja riipumme Hänen armossaan ja laupeudessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *